Při nákupu nad 500 Kč 🎁 dárek za 1 Kč, nad 700 Kč je doprava zdarma.
Manažerské diáře a notesy pro efektivní plánování firemního úspěchu

Manažerské diáře a notesy pro efektivní plánování firemního úspěchu

Rádi byste svým zaměstnancům nabídli něco nového a jedinečného? Vytvořte ve spolupráci s námi zcela unikátní diář, notes či kalendář, který bude přesně odpovídat individuálním požadavkům, firemním barvám, design manuálu, značce a výrobkům. Už máte představu, jak by měl vypadat? Pomůžeme vám ji zrealizovat! 
 
Sháníte originální a praktický diář pro smysluplné plánování vašeho času? Z široké nabídky diářů a plánovačů Notique na rok 2024 si vybere každý! Mezi novinkami, kterých je v kolekci NOTIQUE přes šedesát, najdete hned několik řad notesů a plánovacích diářů, jež umožňují individualizovanou ražbu či tisk. Stačí navštívit náš e-shop notique.cz, vybrat si z našich produktů svého favorita a sen o firemním diáři či notesu přesně podle vašich představ se může začít plnit! 
 
Správné plánování aktivit je klíčem k úspěchu 

Elegantní, příjemné a praktické, to jsou pracovní diáře Notique. Jsou výborným pomocníkem nejen pro manažery, administrativní pracovníky, ale i lékaře nebo podnikatele. Na e-shopu notique.cz si můžete vybrat až ze čtyřiceti různých designů, které nabízíme v několika barevných provedeních a s různými možnostmi záznamu! Zvolit si můžete také formát. Diáře jsou vyrobeny z luxusního italského papíru – bílé či krémové barvy, jehož kvalita je doložena FSC certifikací.  

Z široké škály diářů Notique na rok 2024 si zkrátka vybere každý! 

Mezi favority naší kolekce patří plánovací diáře Catanela s měkkým povrchem či plánovací diáře Diario s povrchem imitujícím hadí kůži. Pro všechny ambiciózní podnikatele tu jsou také diáře řady Ajax s jemnou strukturou připomínající výbrus diamantu. Už víte, se kterým z nich se blýsknete na pracovních schůzkách vy? Vyberte si z nejširší a nejoriginálnější nabídky diářů a notesů na českém trhu! 

I malá poznámka může nastartovat velké věci 

Kromě datovaného sortimentu nabízíme také řadu nekonvenčních notesů vhodných pro každou příležitost. Vaší pozornosti by neměla uniknout řada našich luxusních notesů s pevnou vazbou a zaoblenými rohy! Můžete si vybrat ze dvou variant povrchů a až deseti líbivých barevných provedení. Mimo tradičních linek, u nás nově seženete také notesy s tečkami. Nechybí poutko na tužku, ani silná gumička pro pevné uzavření. Všechny notesy navíc umožňují individualizovanou ražbu, takže jsou vhodné nejen jako dárek, ale i firemní merch. Zaručeně s nimi nemůžete šlápnout vedle! 

Co hledáte?

Košík